Workshop met mozaïek

donderdag 9 november 2017, 10:00

Donderdag 9 november kun je bij het Natuur Atelier binnenlopen voor een workshop met mozaïek! Een gezellige en creatieve bezigheid voor iedereen.

Mozaïeken

Mozaïeken is een leuke, creatieve bezigheid waarbij je het resultaat ziet groeien. Door middel van het slaan en knippen van de tegels, vorm en puzzel je de stukjes op het onderwerp. 

Workshop met mozaïek

Deze workshop bestaat uit een uitleg van de materialen, het gebruik van de gereedschappen en tips over hoe je een mooi mozaïekwerkstuk maakt. Je kiest ondergrond uit, uit de vele mogelijkheden die er zijn, zoals stenen schotels, diverse dienbladen en ondergronden van hout en steen. Van 10.00 tot 13.00 uur kun je aan deze inloopworkshop deelnemen. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn. 

Prijs

Prijs van deze workshop van het Natuur Atelier is vanaf €25,00. Dit is inclusief 1x koffie/thee met lekkernij. Maak je dag compleet en schuif aan bij de heerlijke lunch in de gezellige Thee Kamer voor slechts €11,50 p.p. Opgeven is gewenst via: 06 42 321 321 of info@natuuratelierwestland.nl.

Datum

do 9 nov 10:00