10x Herfstvakantie activiteiten in Westland

Herfstvakantie! De kinderen springen een gat in de lucht, tijd voor iets leuks. Wat gaan jullie doen in de herfstvakantie?

10x Herfstvakantie activiteiten in Westland

Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober 2018 is het herfstvakantie in het Westland. De leukste tips voor jou en/of jouw kinderen tijdens de herfstvakantie vind je hieronder! 

1. Fruit plukken in een kas

Tot en met de herfstvakantie kan er nog fruit geplukt worden bij Plukkerij Framblij. Op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kun je o.a. frambozen, aardbeien, appels en peren plukken. Je betaalt wat je plukt (contant).

2. Zweth pret!

In de herfstvakantie kun je iedere dag o.a. kanovaren, waterfietsen, steppen, spelen in de speeltuin, midgetgolfen en trampoline springen bij Paviljoen de Zweth (vanaf €7,50). Er zijn ook een leuke knutselactiviteiten! 

3. Activiteiten in het Staelduinse bos

In de herfstvakantie is d'Oude Koestal in het Staelduinse bos iedere middag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Naast de bestaande kinderactiviteiten, is er ook een speurtocht!

4. Karten of lasergamen

Bij van der Ende Racing Inn zijn er leuke acties

5. Onbeperkt pannenkoeken smullen

Het is pannenkoekenfeest bij Lunchroom Bijzonder! Op dinsdag 23 oktober van 11.30 tot 14.30 kunnen kinderen onbeperkt pannenkoeken versieren en smullen.

6. Tomatenkistje timmeren

De stoerste jongens en meisjes timmeren op woensdag 24 oktober een ouderwets tomatenkistje in het Westlands Museum. (€7,- inclusief kistje en glaasje fris).

7. Halloween zwemmen

Durf jij het aan!? Halloween zwemmen? Vrijdag 26 oktober lopen er enge griezels rond in Zwembad de Boetzelaer in Monsterrrr!

Halloween zwemmen

8. Griezelige spooktocht

De spannendste avond van het jaar... Vrijdagavond 26 oktober 2018 wordt er in de avonduren een griezelige spooktocht uitgezet in het Centrum van ‘s-Gravenzande. 

9. Gratis rondleiding in het museum

In de herfstvakantie, op vrijdag 26 oktober, wordt er in het Westlands Museum een rondleiding verzorgd voor alle bezoekers, jong en oud. Voor kinderen is het bezoek gratis. Volwassenen betalen de normale entreeprijs. De rondleiding is gratis.

10. Timmerfeest voor kinderen

Kom je langs? Op zaterdag 27 oktober ligt er een stapel hout op het voorplein van museum de Timmerwerf voor het Timmerfeest. De kinderen zullen wel even zoet zijn! Gratis voor kinderen.

Veel plezier!

Datum

donderdag 4 oktober 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!