10x Tips voor activiteiten tijdens de meivakantie

Voor een fijne vakantie hoef je niet ver van huis te reizen. Binnen Westland zijn er ontzettend veel leuke, ontspannende en sportieve activiteiten om de meivakantie een gezellige opvulling te geven.

1. Filmplezier in De Naald

WestlandTheater De Naald heeft de leukste films voor je geselecteerd die je vanuit het rode pluche, mét natuurlijk een bak popcorn, kan komen kijken. Kies je voor de vrolijke animatiefilm Wonder Park 3D, of worden het de schattige avonturen van Masha de Beer?

2. Prins of prinses voor een dag

Zondag 30 april is het Prinsen- en Prinsessendag in Naaldwijk! Tijdens deze koopzondag kunnen jongens en meisjes zich als prins of prinses laten schminken, naar de Kids Beautysalon, knuffelen met Chloe van Cloe’s Toverkast, op de foto als prins of prinses en….een ritje maken door het centrum van Naaldwijk in een echte Assepoesterkoets. Doe je mooiste prinsen- of prinsessenoutfit aan en kom deze zondagmiddag naar Naaldwijk, zien we je daar?

3. Het water op met De Hollandse Vloot

Heerlijk ontspannen schooieren door het Westland tijdens een rondvaart op 4 mei georganiseerd door De Hollandse Vloot. Ben je op deze dag verhinderd? Geen probleem de Schooier inclusief schipper kan ook los ingehuurd worden. Ook zo gek op varen?    

4. De buikjes vullen bij NON pop-up

Tijdens de meivakantie is het natuurlijk ook belangrijk om de tijd te nemen voor een overheerlijk brunch, lunch of een lekker bakkie. Bij NON pop-up in de Lier kun je terecht voor een lekker taartje, een zelf samengesteld ontbijtplankje, huisgemaakte limo, special coffee of toch een shared lunch? Bij NON is niets te gek! 

5. De sloep op bij Eetcafé de Bonte Haas

Bij de Bonte Haas kun je terecht voor een goede combinatie van zówel eten als varen. Naast het eetcafé kun je een sloep huren en een rondje varen door het mooie Westland. Varend in een luxe & comfortabele sloep kom je langs de bijzondere plekken van Westland.

6. Volop vakantiepret aan de Zweth

Bij Paviljoen De Zweth is er naast de gebruikelijke activiteiten als kanovaren of varen met een electrische sloep, ook de mogelijkheid van het Zweth Waterpret Pakket; voor 1 prijs kun je dan naast de midgetgolf ook gebruik maken van de kanovijver met z’n waterfietsen, roeibootjes en kano’s en de survivalbaan. Lekker een dagje weg met de kids in eigen streek!

7. Activiteiten in ’s-Gravenzande

Op 11 mei organiseren de ondernemers van ’s-Gravenzande, stad aan zee een gezellige brocante- en plantenmarkt op het Marktplein. Je kunt hier goed slagen voor een fraaie plant voor op het terras of leuke brocante accessoires voor in het huis of de tuin.

8. Uitwaaien tijdens blowkarten 

Op 5 mei vindt er bij Beachline Beach & Events een blokartmiddag plaats van Team Westland op het strand voor het goede doel.  De opbrengsten worden gebruikt om het sponsorgeld bij elkaar te verzamelen. Hier kan óók jij je steentje aan bijdragen door zelf in een blowkart te stappen. Durf jij het aan? 

9. De Westlandse Druif

Vanaf mei gaan de dagelijkse rondleidingen bij Themapark De Westlandse Druif weer van start. Superleuk en interessant, ook omdat de krenttijd weer in volle gang is. Zékér de moeite waard om hier een rondleiding te volgen.

10. Groepsactiviteiten bij De Tuinderij

Bij De Tuinderij kun je jezelf de gehele dag goed vertoeven met een grote groep mensen. Zowel indoor als outdoor hoef je je geen seconde te vervelen. Van een rondje racen op een wc-pot, een sightseeing tour in het Westland, een geweldige solex tour tot aan een Bid Daddy Tour op elektrische steppen. 

BONUS TIP: Paardrijden bij Manege Noordland

Manege Noordland organiseert tijdens de meivakantie extra activiteiten voor kinderen. Ook wanneer je geen vaste bezoeker bent van de manege, ben je van harte welkom.
Je vindt alle extra activiteiten van Manege Noordland in de agenda op onze site.

 

Kun jij straks alle activiteiten op het einde van de vakantie afvinken?

Datum

vrijdag 26 april 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!