6 Westlandse coronaproofuitjes die je nu kunt doen!

Ben je het beu om thuis te zitten? Wij hebben enkele leuke activiteiten op een rijtje gezet die je met je gezin of met een vriend of vriendin kunt doen in het Westland. Heerlijk om samen weer wat leuks te doen! Gelukkig kan je in het Westland coronaproof op pad. Op het strand, op het water, op de fiets of in een Eend. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Coronaproof uitjes in het Westland


1. In een Eend door het Westland

We trappen af met een uniek familiearrangement van Eenden Tours Westland

 Je kan een dagdeel op pad in een gave kleurrijke Eend, hartstikke leuk voor de aankomende meivakantie! Het toeren in een 2CV neem je mee terug in de tijd. Even geen gehaast, maar met een gevoel van vrijheid genieten van een heerlijke tocht. Onderweg krijgen de kinderen een bingokaart mee om alle bezienswaardigheden onderweg op af te strepen. Halverwege wordt er een stop gemaakt. Hier wordt je ontvangen met een drankje naar keuze, waarna de activiteit zal volgen. Na een uur is het spel gespeeld en zal de toer vervolgen. De bingokaart kan er weer bij gepakt worden en wanneer een bingokaart volledig is ingevuld, volgt er een smakelijke traktatie. 

Een fantastisch gezinsuitje, voor meer arrangementen en informatie klik hieronder.

 

2. Fietsend door het Westland

Het Westland ontdek je goed wanneer je op de fiets zit. Als het weer mee zit in de meivakantie, kan je er de hele dag op uit. Dit is een leuke fietsroute voor de hele familie met extra veel tussenstops voor zomerse doe-activiteiten. De kinderroute is 26 kilometer en heeft extra veel tussenstops langs zomerse activiteiten. Halverwege kun je eventueel nog een uurtje kanoën of een bootje huren. Kortom: genoeg te beleven en te doen!

Fietsen huren kan onder andere bij: Paviljoen de Zweth (ook lichtrollende kick-bikes te huur!) & Enjoy Bicycle Tours

 

3. Uitdaging op het strand met Beachline

BeachLine Beach & Events is een evenementenlocatie en strandpaviljoen in één. De stoere families kunnen hier de uitdaging aan! Je kan hier o.a. leren blokarten, powerkiten, kitesurfen, kajakken, suppen of golfsurfen. Dit uiteraard allemaal onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs.

 

4. Hilariteit bij De Tuinderij

Zoek je een coronaproof activiteit? De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die hilarische activiteiten aanbiedt. Ook hier hebben ze maatregelen toegepast en is er gelukkig nog steeds veel mogelijk. Voor elk vervoersmiddel op wielen zijn er diverse arrangementen. Voor gezinnen is het rijden in een Kever hartstikke leuk en je kunt dan strijden tegen andere gezinnen/vrienden. Of ga een leuke tocht maken op een E-kickbike of Solex. Plezier gegarandeerd want je ziet meer van het Westland en je bent heerlijk in de buitenlucht. Onderweg passeer je enkele 'take away' plekken, of je haalt je 'take away' drankje bij de Tuinderij zelf. 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, motor en buitenshuis

 

5. Activiteiten bij Wato events

Met het gezin of met een vriend wat leuks doen? Dat kan bij Wato Events op het Westlandse strand. Hun aanbod is fantastisch! Van Wingboarden (windsurfen op het strand) tot boogschieten en van klimmen tot raften! Ze hebben meer dan 25 toffe activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Kijk even op hun website voor een volledig overzicht van de activiteiten en arrangementen. 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en buitenshuis

 

6. Bootje huren in het Westland 

Het waterleven heeft iets heel romantisch, het wiegen van de boot terwijl je geniet van de natuur, de rust en twinkeling van het golvende water. Wat dacht je van zelf een bootje varen, picknickmand mee en heerlijk ontspannen? We hebben in deze blog alle tips op een rijtje gezet voor het huren van een elektrische sloep of kano

7. Minigolfen bij Paviljoen de Zweth

Bij Paviljoen de Zweth kun je een gezellig dagje midgetgolfen met maar liefst 15-holes. De midgetgolfbaan is geheel aangelegd in oud-Westlandse stijl met bijvoorbeeld een veilingschuit en andere typische Westlandse tuinbouwhindernissen. Een spelronde midgetgolf duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en de kinderen hebben vrij toegang tot de speeltuin en de trampolines. Je kunt hier ook kanovaren, bootje huren of polderpicknicken. Bekijk de website voor alle activiteiten en arrangementen. 

Meer tips? 

> In de lente eropuit in het Westland

> Vier je vakantie in het Westland

> De leukste koffiestops voor onderweg

En check de agenda! 

 

Datum

maandag 19 april 2021

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!