Abseil 4 Fun

  • Naaldwijk

Abseil 4 Fun

Ben jij in voor grensverleggende en spannende activiteiten? Ga abseilen of tokkelen bij Abseil 4 fun in Hoek van Holland!

Abseil 4 fun 

De belangrijkste doelstelling van Abseil 4 fun is om iedereen mee te nemen in het beleven van grensverleggende activiteiten op hoogte en iedereen een onvergetelijke dag laten beleven. "Wij zijn onstaan uit een hobby en dat is eigelijk nog steeds zo." vertelt de eigenaar. "Wij zijn er voor iedereen. Daarom staan we klaar voor iedereen die gezond van lijf en lede is. Maar wij zijn er ook voor mensen die minder gezond van lijf en lede zijn. Een lichamelijke beperking of een rolstoel kan geen beperking zijn om de spectaculairste activiteiten van het Westland niet te kunnen ervaren."

Activeiten

De activiteiten die je met Abseil 4 fun kunt doen zijn: abseilen, tokkelen, fast-roping, een dropping of een GPS-wandeling. Ze zoeken voornamlijk gespecialiseerd in het abseilen. Zo kun je bijvoorbeeld van de Zeetoren in Hoek van Holland abseilen, voor het mooiste uitzicht en een grensverleggende ervaring! 

Informatie

Watertoren Naaldwijk
Verspycklaan 69
2671 CS Naaldwijk
Tel: 06-13017788
info@abseil4fun.nl
www.rope-access-westland.nl

Openingstijden:
Elke donderdag t/m zateravond.

Prijs: 
va €15,00 euro p.p.