Activiteiten voor hobby tuinders

Groei & Bloei Westland is een plaatselijke afdeling van Groei & Bloei en organiseert cursussen en workshops op het gebied van tuinieren en bloemschikken.

Groene activiteiten

Door het jaar heen vinden er vier thema-avonden plaats, waar de meest uiteenlopende groenonderwerpen de revue passeren. Deskundige sprekers delen er hun kennis met de aanwezigen. De avonden vinden doorgaans plaats op de tweede of derde woensdagavond van de maand in de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan in Naaldwijk. Ook organiseert afdeling Westland bloemschikdemonstraties rond Kerst en Pasen.

als tuinieren je hobby is!

Overige activiteiten

Afdeling Westland organiseert verder excursies, tuinreizen, fiets- en wandeltochten en is aanwezig bij groen-gerelateerde evenementen. Tijdens de Nationale Tuinweek laat de afdeling zich eveneens niet onbetuigd. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, behalve indien anders staat vermeld! Het programma van Groei & Bloei Westland is te vinden op de website: westland.groei.nl.

Nationale Zomerbloemententoonstelling

De afdeling Westland al sinds de eerste editie in 1986 betrokken bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk. De afdeling verzorgt onder andere de coördinatie rond de bijdragen van bloemschikamateurs via een open inschrijving.

Waar kan ik dit doen?