Activiteiten voor hobby tuinders

Groei & Bloei Westland is een plaatselijke afdeling van Groei & Bloei en organiseert cursussen en workshops op het gebied van tuinieren en bloemschikken.

Door het jaar heen vinden er thema-avonden plaats, waar de meest uiteenlopende groenonderwerpen de revue passeren. Deskundige sprekers delen er hun kennis met de aanwezigen.

Groei & Bloei Westland

Afdeling Westland organiseert verder excursies, tuinreizen, fiets- en wandeltochten en is aanwezig bij groen-gerelateerde evenementen. Ook tijdens de Nationale Tuinweek laat de afdeling zich niet onbetuigd. Er is ook aandacht voor kinderen en groen in de vorm van de wedstrijden voor basisscholen en kinderopvang. Ook organiseert de afdeling al een aantal jaren ‘Bloemschikken voor kinderen’ in het kader van Moederdag. Ook niet-leden zijn bij alle activiteiten van harte welkom, behalve indien anders staat vermeld! Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de lezingen op woensdagavond.

Zomerbloemententoonstelling

De afdeling Westland al sinds de eerste editie in 1986 betrokken bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk. De afdeling verzorgt onder andere de coördinatie rond de bijdragen van bloemschikamateurs via een open inschrijving. 

Waar kan ik dit doen?