Bunkerdag Westland

Tijdens de Bunkerdag op 28 mei 2022 zijn zowel stelling 46 als stelling 34 van Stichting Stelling 33 geopend voor het publiek. In de bunkers is de expositie ‘Breekbaar Landschap’ te zien en tussen de stellingen vaart een pendeldienst over delen van de oude tankgracht. De Bunkerdag is tevens een uniek moment dat stelling 34 ook los kan worden bezocht.

Wat moet je weten?

De stellingen zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De pendeldienst vertrekt ieder half uur en de vaartocht duurt circa 20 minuten.
Tickets voor de Bunkerdag zijn verkrijgbaar op beide locaties en kosten:
Volwassen (13+): €7,50
Kinderen (4-12 jaar): €4,-
Kinderen (0-3 jaar): Gratis
Toeslag pendeldienst: €3,-

Adressen om te navigeren:
Stelling 46: Dijckerwaal 20 in ‘s-Gravenzande op google maps
Stelling 34: Heenweg 122 in ‘s-Gravenzande op google maps

Tijdens de Bunkerdag zijn langs de hele Nederlandse kust veel bunkers geopend. Sommige zelfs eenmalig voor deze speciale dag. Met één ticket kun je overal terecht. Meer meten? Bezoek voor meer informatie de website van de Bunkerdag.

Een veelgestelde vraag: “Waarom is de Bunkerdag goedkoper dan ‘Open Stelling’?

Tijdens de Bunkerdag geldt een landelijk vastgesteld tarief voor alle locaties. Hier committeren wij ons ook aan. Dit maakt het programma tijdens Bunkerdag 4 euro goedkoper, maar ook minder uitgebreid. Het bezoek tijdens de Bunkerdag is minder exclusief, u ontvangt niet onze informatiefolder en de pendeldienst vaart sneller zonder informatie aan boord.

Bunkderdag 2022