Cultuur & Muziek bij Buijtenplaets de Vlietwoning

Op elke laatste zondag in april t/m oktober 2024 organiseert Buijtenplaets de Vlietwoning een zondagmiddagmatinee. De middagen bestaan uit prikkelende muziek of een inspirerend verhaal door een lokale artiest. Buijtenplaets de Vlietwoning ontmoet je graag op deze dagen om van de muziek en de verhalen te genieten en mooie gesprekken te voeren. Mocht je ideeën hebben voor dit programma of ben je zelf een artiest en wil je je hier presenteren, dan horen wij dit graag. Stuur dan een mailtje naar: vlietwoning.buijtenplaets@gmail.com.

Het eerste matinee gaat van start met muziek van “DIS trois” – een nieuwe akoestische formatie ontstaan uit het duo “Fromidable” (bestaande uit vader Paul en dochter Julia Persoon) en Wil Zuiderwijk van coverband “Valium”. Ze bleken met hun muzieksmaak veel overeenkomsten te hebben en een verlangen om liedjes meerstemmig voor een luisterpubliek te spelen in een wat kleinere setting. Dit resulteerde in de geboorte van “DIS trois”.

Dis Trois speelt een leuke mix van Engelse popliedjes, Franse chansons en interactie met het publiek! Hierna is het podium voor Alphons de Wit, freelancer journalist columnist.

De entree is € 10,00. Leden van vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning krijgen 50% korting. Bij binnenkomst wordt er koffie en thee aangeboden. Parkeren is gratis.

Meer informatie