Demonstratie tekenen met grafiet

In de zomerperiode zijn er veel gevarieerde kunstwerken te zien in museum De Timmerwerf in De Lier. Een jaarlijkse traditie waarbij dit keer zo’n veertig Lierse amateur kunstenaars hun werk mogen tonen. De toegang is dan vrij – mogelijk gemaakt door Stichting Liers Gevoel – en iedere zaterdagmiddag is een van de exposanten aanwezig in de werkplaats. Die laat dan meer van zijn of haar werk zien en vertelt daarover.

Op zaterdag 29 juli is de beurt aan Ramona, die van 13.00 tot 16.00 uur laat zien hoe haar werk (Fine Art) tot stand komt. Zij begon in 2017 met tekenen nadat zij op haar werk geblesseerd was geraakt. Ramona tekent voortdurend en bij voorkeur portretten van mensen, dieren, voertuigen en andere zaken.
Ramona tekent met grafietpotloden en zo realistisch mogelijk, waardoor haar werk nauwelijks is te onderscheiden van fotografie. Op 29 juli kunt u haar aan het werk zien en haar vragen stellen.

De LAK-expositie is t/m 23 september elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur te zien in Museum ‘De Timmerwerf’, Hoofdstraat 63 in De Lier.

Toegang gratis.

Meer informatie