Judith Groenewegen in Museum De Timmerwerf

Aan de expositie van Lierse Amateur Kunstenaars nemen veel kunstenaars deel en geregeld staat een van hen op de zaterdagmiddagen in de werkplaats. Dan kunnen zij meer van hun kunstwerken tonen en vertellen over hoe die tot stand komen. De toegang is vrij, dus geen drempel om regelmatig binnen te lopen.

Edith Smit

Op zaterdag 6 augustus is Edith Smit aan de beurt om meer van haar kunstwerken te laten zien en erover te vertellen. Edith doet al heel wat edities mee aan de jaarlijkse expositie van de Lierse amateurkunstenaars en iedere keer is het weer een verrassing wat ze laat zien. Zij is een veelzijdig kunstenares en past meerdere technieken toe. Van haar hand hangen twee grote fotocollages in de expositie. Edith heeft in coronatijd ook veel schilderijen gemaakt, waarvan ze een boekwerk heeft gemaakt. Dat wil zij met veel plezier, samen met collages en kleine objecten van verschillende materialen, in de werkplaats van het museum tonen. Bezoekers zijn tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om met haar van gedachten te wisselen over haar werk.

Uiteraard is het timmermuseum zelf met de stijlkamers en de voorzolder met een bijzonder klank- en lichtspel ook te bewonderen. De toegang is gratis, dus geen enkele reden om niet even binnen te stappen.

Naar de website