Expositie Tiny van der Sar in de Hofboerderij

De Westlandse kunstenares Tiny van de Sar exposeert in april in de Hofboerderij te Wateringen.

In de tentoonstelling op de Hofboerderij wordt een mix van kleuretsen en olieverfschilderijen geëxposeerd. De expositie is elke zaterdag- en zondagmiddag van 6 april tot en met zondag 28 april tussen 13.30 en 16.30 uur gratis te bezoeken. Koffie en thee staan klaar. De opening is zaterdagmiddag 6 april om 14.00 uur en wordt verricht door Ton Immerzeel, oud conservator van het Westlands Museum. U bent van harte welkom om te komen kijken. De Hofboerderij ligt aan de Hoflaan 1 te Wateringen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Over Tiny
Tiny is in ’s-Gravenzande geboren, waar ze als tuindersdochter opgroeit. “De tuin” speelt nog steeds een rol in haar werk: “Kassen in vele gedaanten kleuren haar bestaan”.  Haar eerste herinneringen staan ge-etst in haar geheugen: geur van vochtige aarde, zonlicht in kassen en het ritme van schaduwen die tijdgebonden zijn. Met puur plezier en grote passie, tekent, schildert en etst zij de wereld van de tuinbouw. Vele etsen, aquarellen en etsen vonden dan ook hun weg naar tuinbouw gerelateerde particulieren, gemeenten en bedrijven.

Let op: De Hofboerderij is geopend op zaterdag- en zondagmiddag. De expositie is te bezichtigen van 6 april tot en met zondag 28 april tussen 13.30 en 16.30 uur.

Meer informatie