Kinderopvang ZON! exposeert in de Hofboerderij

In november krijgt jong talent – tussen de 4 en 13 jaar – van kinderopvang ZON! alle ruimte om hun werk in de Wateringse Hofboerderij te laten zien. Tientallen aspirant kunstenaars hebben zich de afgelopen weken kunnen uitleven in allerlei kunstvormen. Kijkdozen, schilderijen, objecten met elektronica onderdelen: alles komt voorbij. Bij alle ZON-locaties zijn er dagelijks kinderen in het atelier te vinden.

Deze kunstenaars gaan hun creaties nu exposeren in de Hofboerderij. ZON! is al langer creatief actief. Zo heeft een ontwerpwedstrijd voor een hoed geleid tot een exemplaar dat afgelopen Prinsjesdag is gedragen door een kamerlid. Ook die hoed is natuurlijk te zien tijdens deze bijzondere expositie – met alle andere bijdragen van alle zeven Westlandse ZON! vestigingen.

Eén van de ZON! locaties is gevestigd in de Hofboerderij waardoor deze samenwerking is ontstaan met de Culturele Raad – verantwoordelijk voor de maandelijkse exposities in de Hofboerderij.

De expositie is elke zaterdag en zondagmiddag van 28 oktober tot en met 19 november tussen 13.30 en 16.30 vrij te bezoeken: de koffie en thee zijn al gezet. De Hofboerderij ligt aan de Hoflaan 1 te Wateringen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie over de Hofboerderij