Expositie Lierse Amateur Kunstenaars (LAK)

In de expositieruimte van museum De Timmerwerf staan tussen schilderkunst, keramiek, fotografie en houtsnijwerk twee schilderijen genaamd ‘Hide and Seek’. Suzanne Boekesteijn is een van de jongste deelnemers aan deze expositie van Lierse amateur kunstenaars en is geboren en getogen in De Lier.

De basis van haar schilderijen is de techniek ‘Foto Transfer’, in dit geval op een betonnen ondergrond. Zij bewerkt haar schilderijen met diverse Mixed Media, waaronder bladgoud, droogbloemen, bakpapier, stempels, kaneel en verf.

Op zaterdag 16 september is Suzanne van 13.00 tot 16.00 uur in De Timmerwerf om te laten zien hoe je een foto kunt overzetten (foto transfer) op een ondergrond zoals beton of canvas en dit vervolgens bewerken tot een mooi schilderij.

Naast Mixed Media is zij ook veel bezig met papier. Suzanne heeft voor papierliefhebbers een Papercafé opgericht, waar ze verschillende workshops geeft. Meer info:  www.purplelilycreations.nl

De LAK-expositie duurt nog tot 23 september en de toegang is gratis.

In deze periode is de toegang vrij en dat wordt mogelijk gemaakt door Stichting Liers Gevoel, die een financiële bijdrage levert aan deze expositie.