Lekker Uniek Midzomer Event

LekkerUniek staat voor genieten van lekker eten en drinken. Na onze Kerst- en themapakketten van lokale producten, wandelingen, quizzen voor goede doelen en een fietspaspoort organiseren wij ons eerste Lekker Uniek Midzomerevent in het Westland. Maak je keuze uit een heerlijke lunch van Westlandse producten, een kennismaking met heerlijke streekbieren, deelname aan Yoga&Juices of op zondagmiddag genieten van een heerlijke High Tea. Voor ieder wat wils en een prima besteding voor iedereen die (niet) op vakantie is. Dat allemaal bij onze gastheer vv Naaldwijk op sportpark de Hoge Bomen. We zien jullie graag op een van onze evenementen.

Vrijdag 14 juli

Netwerk event

LekkerUniek en het Westlands Netwerk Initiatief organiseren samen een gezellige vrijdagmiddagborrel op 14 juni. Jullie kunnen samen genieten van lekker eten en drinken in een zomerse ambiance. Er zijn geen moeilijke pitches of presentaties, maar jullie kunnen ontspannen en toch netwerken.

Zaterdag 15 juli

Lunch

Geniet op 15 juli aanstaande om 12.00 uur van een heerlijke lunch samengesteld uit verse Westlandse producten verzorgd door de Keuken van Sandra. Kom samen met je vrienden en vriendinnen genieten in een zomers, heerlijke ambiance.

Samen genieten van heerlijk eten en drinken in een zomerse ambiance.
Geen mensenmassa en harde muziek maar gewoon genieten van al het lekkers en fijne (live) lounge muziek. We hebben meerdere thema’s, voor ieder wat wils.

Bier & Bites

Je bent van harte uitgenodigd voor de LekkerUniek Westland Bier & Bites op 15 juli vanaf 14.30 uur. Geniet van heerlijke Westlandse biertjes in combinatie met bijpassende bites verzorgd door Brouwerij Zwol. Omlijst door toepasselijke loungemuziek belooft het een onvergetelijke zomermiddag te worden.

Zondag 16 juli

Yoga & Juices

Op 16 juli kun je genieten van LekkerUniek Westland Yoga & Juices. Samen met andere yogaliefhebbers kun je onder deskundige leiding van Daniëlle van Etten van Yogaschool UP to You uit De Lier genieten van de zomerse sfeer. Er zal toepasselijke loungemuziek zijn en na de yogasessie kun je genieten van een heerlijke gezonde ontbijt/lunchbox, samengesteld door Mealo uit Naaldwijk.

High Tea

Op 16 juli kun je genieten van de Lekker Uniek Westland High Tea. Nodig je vrienden en familie uit om te genieten van al het lekkers. Wat is er mooier en gezelliger dan dit midden in de zomer in de buitenlucht met elkaar te beleven.

Samen genieten van heerlijk eten en drinken in een zomerse ambiance

Kaartverkoop start op 27 mei 2023.

Kaartverkoop