Open Monumentendag 2022

Op de website van Monumentaal Westland vind je het volledige programma met wat we te zien is op Open Monumentendag Westland 2022.

Programma Westland 2022

Kom langs

Wouter Loots, van Monumentaal Westland, vertelt in de onderstaand video wat er allemaal te doen was tijdens Open Monumentendag 2021 in het Westland.

Tip

Het Westlands Museum doet dit jaar voor het eerst mee aan Open Monumentendag en is op zaterdag van 10.00-17.00 uur gratis te bezoeken!

Westlands Museum

Monumenten in het Westland

Stichting Monumentaal Westland organiseert jaarlijks de Open Monumentendag binnen de gemeente Westland. Bezoek op zaterdag (en enkele op zondag) de meest prachtige monumenten die het Westland kent. Beleef, bekijk en bewonder typische Westlandse parels!

Open Monumentendag wordt georganiseerd 20 enthousiaste vrijwilligers, die elk een deelgebied coördineren. Op de dag zelf – elke 2e zaterdag in september – zijn er ruim 300 mensen actief om meer dan 39 monumenten in het Westland in het zonnetje te zetten. Dit zijn eigenaren, rondleiders, gastvrouwen en heren, sprekers, muzikanten en toneelspelers. Het beloofd weer een leuke dag te worden.