Expositie: Oranje Comité al 100 jaar voor heel De Lier

De Timmerwerf is weer als vanouds geopend op de zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur en u kunt de expositie ‘Oranje Comité al 100 jaar voor heel De Lier’ bezichtigen.

Door alle coronaperikelen is deze expositie in het jubileumjaar van het Oranje Comité nog maar beperkt bezocht. Vanaf nu tot zaterdag 21 augustus is er gelegenheid genoeg om van al het moois over de feesten in de afgelopen honderd jaar te genieten. De expositie kleurt oranje en er zijn veel foto’s en films die een prachtig beeld geven van ons nationale gevoel in mooie en minder mooie tijden.

De Oranjevereniging die al 101 jaar de leukste feesten in De Lier organiseert, kan nu wel door alle perikelen van het afgelopen jaar een lekker lang jubileum vieren. Hun expositie ‘Oranje Comité al 100 jaar voor heel De Lier’ in museum De Timmerwerf loopt nog een poosje door en ieder feestvarken kan zichzelf zomaar tegenkomen. De toegang is gratis en dit wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Liers Gevoel. En nu het weer mag, wil het Oranje Comité als vanouds leuke activiteiten voor jong en oud organiseren.

Geopend: elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Meer info