OUT OF THE ORDINARY: spannende kunst in Kunsthalte 6

Kunsthalte 6 haalt de graffitikunst van straat naar binnen! Van 9 september tot en met 29 oktober exposeren twee veelzijdige kunstenaars die in deze stijl werken, maar verder niet in een hokje te plaatsen zijn. Kernwoorden: kleurrijk, energiek, fantasiewezens en oldtimers. De opening is op 9 september om 15 uur.

Sven Bijster is een creatieve duizendpoot uit Purmerend die naam heeft gemaakt met zijn graffiti-achtige werk. Zijn stijl is te omschrijven als grafisch met een rauw randje. Sven houdt van schilderen, tekenen en beelden maken en is daarnaast tattoo artist. Hij heeft ook enkele series van Amerikaanse oldtimers geschilderd, waarvan een aantal in KunstHalte 6 getoond wordt. Sven maakt in opdracht muurschilderingen en portretten (ook van auto’s). Op zaterdag 14 oktober geeft hij een demonstratie.

Michel van der Voort uit Wateringen tekent en schildert in een geheel eigen stijl die doet denken aan graffiti en strips. Hij bedenkt intuïtief fantasiewezens in overvolle taferelen of organische, zeer gedetailleerde patronen. De werken intrigeren; je blijft er naar kijken en dingen ontdekken. Michel is opgeleid aan de Willem de Kooning Academie en werkt in het dagelijks leven als thuisbegeleider in de psychiatrie. Voor popfestival Waterpop maakte hij ooit een meterslange banner van een onderwaterwereld.

De opening van OUT OF THE ORDINARY is op zaterdag 9 september om 15.00 uur. Iedereen is hierbij welkom.

Kunsthalte 6 (Zuideinde 6 in Naaldwijk) is geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis en de werken zijn te koop.