Presentatie mozïeaken

In De Timmerwerf is de jaarlijkse expositie van de Lierse Amateur Kunstenaars (LAK) tot 23 september te zien en iedere zaterdag komt een van de exposanten meer werk tonen en daarover vertellen.

Op zaterdag 22 juli is Mirjan Zwinkels aanwezig om haar werk te presenteren, maar zij kan niet alles tonen. Thuis heeft zij namelijk een half jaar gewerkt aan haar toiletruimte, die nu schittert van de zon, zee, vissen en schelpenstrand. De inspiratie daarvoor kreeg zij tijdens een bezoek aan Barcelona met de mooiste creaties van Gaudi.

Tien jaar geleden startte Mirjan haar hobby door een workshop bij creatief atelier ’t Juttertje, waar zij een windlicht van brokken autoglas en gekleurde glasstenen maakte. Hierna volgden jaren van het ontdekken van materialen, gereedschappen, technieken en vaardigheden. Twee jaar geleden volgde zij een 4-daagse cursus 3D mozaïek om meer uitgedaagd te worden en dat is te zien in de expositie en in de werkplaats van het museum. Het leidde tot bijzondere
en spectaculaire creaties.

U kunt ze bewonderen op 22 juli als Mirjan van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig is om een demonstratie te geven van haar mozaïekkunst.

Meer info