Schilderworkshop in cottage gardens van de Pluktuin in Naaldwijk

Op donderdag 13 juni geeft Cast-Art een schilderworkshop in de cottage gardens van De Pluktuin in Naaldwijk. Met de schilderworkshop beleef je een dag vol creativiteit en geur. Ken jij de Pluktuin al? Dit is een tuin in Naaldwijk waar bloemen op biologische wijze worden gekweekt. Deze tuin, gedeeltelijk onder glas, is de ideale omgeving om een schilderij te maken van bloemen of van vele fotogenieke plekjes die de tuin biedt. Tijdens de workshop ga jij zelf op zoek naar een van deze mooie, fotogenieke plekjes. Dan kun jij daar een mooi schilderij van maken!

Cast-Art
Cast-Art geeft workshops en cursussen schilderen voor beginners en voor gevorderden. Workshops worden gegeven op diverse locaties in de regio Westland, Midden-Delfland en Den Haag. Kunstenaar Carel Steijn is aangesloten bij onze partner Kunstenaarscollectief WIT.

Belangrijke details

  • De workshop is voor beginners én gevorderden
  • Schilder- of tekenmaterialen zijn aanwezig en kunnen vrij gebruikt worden.
  • Let op: voor schilderdoekjes, schilderpapier of tekenpapier wordt een vergoeding gevraagd (€ 8,00 voor schilderdoekje van 30×40 cm,  € 2 voor schilderpapier van 40×50 cm,  € 1,50 voor tekenpapier van 40×50 cm)
  • Je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen

Prijs workshop
De workshop kost € 37,50 (1e consumptie gratis). De prijs is inclusief koffie of thee en cake of appeltaart.

Tip
Aansluitend op de workshop kun je lunchen (voor eigen rekening) in de serre of de theekamer van de Pluktuin.

Adresgegevens van de locatie:
Kleine Achterweg 28
2671 LT Naaldwijk

Aanmelden