Singel Sunday

Genieten van een gezellige singelmiddag in Café de Slimmerick vol ontmoetingen, gesprekken, plezier & live muziek!

Kom naar Singel Sunday op zondagmiddag 11 februari van 15:00 – 18:00 uur bij Café De Slimmerick. Ontmoet andere Westlandse singels tussen 49 – 69 jaar oud in een ontspannen sfeer. Dit is dé kans om nieuwe mensen te leren kennen. Wat kan je verwachten? Een gezellige middag in het café met gelijkgestemde onder het genot van een drankje en een hapje.  Daarnaast is er ook livemuziek van Rik Bronswijk aanwezig om de borrel muzikaal af te sluiten. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen en gezellige sfeer.

En vergeet niet, op woensdag 14 februari is het Valentijnsdag! Een perfecte gelegenheid om de connecties die je hebt gemaakt tijdens Singel Sunday verder te verkennen.

De inschrijfkosten bedragen 20 euro per persoon. Dit is inclusief een welkomstdrankje, 2 consumpties en een ronde hapjes. Extra drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar tegen betaling.

Meld je aan vóór 8 februari via info@deslimmerick.nl of meld je aan bij de bar in café de Slimmerick. Wees er snel bij, want vol is vol! Mis deze kans niet om nieuwe connecties te maken en een leuke middag te hebben.

Tot ziens bij Singel Sunday @ Café de Slimmerick in Naaldwijk!

Aanmelden