Cultuurschuur start met Ierse en Mexicaanse Muziek

Cultuurschuur gaat weer van start! De optredens die steeds opgeschoven zijn kunnen nu hopelijk uitgevoerd gaan worden!
Met minder publiek, vroeger op de avond en rekening houdend met de maatregelen is de visie: beter iets dan niets!
En wat voelt beter na zo’n periode dan lekker met mensen naar muziek luisteren? Ook de muzikanten zelf willen weer dolgraag met elkaar muziek maken!

Meld je altijd wel vooraf en ook tijdig aan via www.cultuurschuur.nl en kijk ook altijd eerst even voordat je komt naar de agenda op de website, want een band kan soms op het laatste moment nog afhaken door een besmetting of quarantaine.

Zaterdag 5 februari wordt het gelijk al feest met LA JARRATELLE & LES BRETELLOOS in concert met LOS IRLANDESOS met Ierse en Mexicaanse Muziek! Erik & Yvonne hebben al jarenlang gezorgd voor hilarische avonden in de Cultuurschuur en doen dat nu met de zeer muzikale mensen van Los Irlandesos.

Geïnspireerd door optredens van bands zoals de Ierse Pogues en Dubliners en de Amerikaanse Texas Tornados spelen Los Irlandeses de avond vol met stampende ierse ritmes, razende mexicaanse polka’s en gevoelige balads. De bandleden spelen met veel enthousiasme en plezier en weten dat op het publiek over te brengen. Elk optreden is weer een feest !
De vele muziekinstrumenten – de banjo’s, bas, accordeon, ukeleles, enzovoort – worden tussen de nummers door snel gewisseld of aan elkaar doorgegeven. Een levendige show en elk nummer klinkt weer verrassend. De meerstemmige zang maakt het helemaal af.

Tijdig aanmelden verplicht bij info@cultuurschuur.nl, zaterdag 5 februari, aanvang 19.30 uur!

Bijgaande foto is gemaakt door van Thierry Schut

Aanmelden