Week van Nationaal Park Hollandse Duinen

Het Westland is onderdeel van het prachtige Nationaal Park Hollandse Duinen én trotse partner. De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen, van 23 september t/m 1 oktober, is een week waarin op heel veel plekken in het gebied speciale activiteiten worden georganiseerd, om het park onder de aandacht te brengen.

Programma NPHD 2023 in het Westland

Ook in het Westland worden tal van leuke, spannende en interessante activiteiten georganiseerd, waaraan je kunt meedoen tegen een kleine kennismakingsprijs. Met al die leuke activiteiten ervaar je zelf hoe mooi het NPHD is en ontdek je hoe uniek en waardevol ook het Westlandse deel van het nationaal park is.

Doe mee met korting!

Dankzij steun van de gemeente Westland kunnen alle partners de deelname aan een excursie of activiteit extra voordelig aanbieden. Daarmee is het voor iedereen mogelijk om mee te doen en het Westlandse deel van het NPHD te leren kennen.

Reserveren verplicht

Voor alle activiteiten geldt: reserveren is verplicht. Je ontvangt van de aanbieders een verzoek om vooraf te betalen. Meld bij je reservering ‘Week van NPHD 2023’ om in aanmerking te komen voor de korting! De genoemde kortingen zijn alleen geldig van 23 september t/m 1 oktober 2023.

Activiteiten:

  • Rondleiding World Horti Center
  • Surfworkshop door Dutch Surf Academy
  • Rondleiding Zandmotor door Joost de Kurver
  • Yogales op het strand door We Flow Yoga
  • Rondvaart tussen de kassen met Rondvaartbedrijf de Gantel
  • Kajakken, powerkiten of boogschieten op het strand door Wato Events
Bekijk hier alle activiteiten