Opening nieuwe expositie ‘GEMENGD WIT’

In KunstHalte 6 exposeert vanaf 27 augustus het Westlands kunstenaarscollectief WIT.

Maar liefst negentien leden laten de rijkdom van kunst zien met hun schilderijen, foto’s, installaties, beelden of tekeningen.

Net zoals de kleur wit de optelsom is van alle kleuren licht, is in WIT het hele scala van hedendaagse kunstvormen terug te vinden. Tekeningen, schilderijen, foto’s, grafisch werk, keramiek, beelden of gemengde technieken: binnen elk genre is op de expositie GEMENGD WIT zowel figuratieve als abstracte kunst te zien.

Opening 27 augustus

Het neusje van de zalm van professioneel werkende Westlandse kunstenaar presenteert zich graag aan het Westlandse publiek. Zeker omdat ledenexposities en kunst- en atelierroutes de afgelopen jaren niet door konden gaan. Wat houdt onze kunstenaars bezig? Deze ledenexpositie is een prachtige kans om dit te bekijken. De opening vindt plaats op zaterdag 27 augustus om 15 uur. Hier is iedereen welkom. De expositie duurt tot en met 9 oktober.

Demonstraties

Wil je een kunstschilder in actie zien? Gedurende de expositie organiseren de deelnemende kunstenaars verschillende activiteiten, zoals een demonstratie van etsen of landschapschilderen. Houd de sociale media of de kranten in de gaten! Natuurlijk doet WIT ook mee aan Podium Westland op 3 september. Met een heuse riksja kunt u zich dan laten vervoeren naar KunstHalte 6!

Naar Kunsthalte 6