Workshop Botanisch Tekenen door Anita Walsmit-Sachs

Op vrijdag 15 juli geeft Anita Walsmit-Sachs, internationaal erkend botanisch kunstenaar, een workshop botanisch tekenen op Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck in Kwintsheul.

Internationaal bekend

Anita Walsmit Sachs is voormalig hoofd tekenkamer van het Herbarium van de Rijksuniversiteit Leiden. Zij groeide uit tot het boegbeeld van de botanische kunst in Nederland. Op haar initiatief werd in 2006 de Vereniging van Botanisch Kunstenaars opgericht. Haar werk was te zien in musea en tentoonstellingen over de hele wereld van Duitsland tot Japan. Ook mocht zij een bijdrage leveren aan het Highgrove Florilegium, een exclusieve set boeken met de plantencollectie van de Britse Prins Charles.

Datum, tijd, locatie

De workshop wordt gehouden op vrijdag 15 juli 2022 van 09.00 uur – 12.30 uur. Deelname is 50 euro per persoon inclusief rondleiding, tekenmateriaal en koffie/thee/koekje. De begeleiding is individueel gericht, daardoor kunnen naast beginners ook meer gevorderde tekenaars meedoen. De locatie is Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck, Hollewatering 26, Kwintsheul.

Aanmelden

De workshops van Anita Walsmit-Sachs zitten altijd snel vol en er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Meld je daarom snel aan.

Aanmelden