Oproep aan liefhebbers die een lied willen zingen, onder de bezielende begeleiding van Guus Westdorp, in de Boomgaard van Framblij/Cultuurschuur!

Het Blauwe Podium is een burgerinitiatief van musicus Guus Westdorp (www.nederlandstudios.nl)  Hij laat amateurs (lees: liefhebbers) solo-zingen op zijn buitenpodium en begeleidt hen met piano en advies. Juist mensen, die denken niet te kunnen zingen spreekt hij graag aan het te proberen. Dit is hij begonnen 6 jaar geleden in Delft en inmiddels uitgegroeid en niet meer weg te denken uit het Delftse.
Graag komt hij hier ook mee naar het Westland.

Zingen en luisteren naar actief zingen verbindt burgers jong en oud. Vriendschappen, gezelligheid, samenwerkingen, op zoek gaan naar zangonderricht, allen zaken die teweeg worden gebracht. Vooral in een laagdrempelige omgeving en juist geen competitie is daarbij heel belangrijk.

Het Blauwe Podium

Het Blauwe Podium gaat plaatsvinden buiten in de Boomgaard van Plukkerij Framblij, bij de Cultuurschuur. Deelname en het bijwonen van het optreden is gratis. Dit initiatief naar het Westland halen is mogelijk gemaakt door subsidie van het KCI, Kleine Culturele Initiatieven!

Bekende hits

Guus Westdorp is geen onbekende in het Westland. Hij werkt o.m. met theaterduo Spruijt & Opperman en is regelmatig te beluisteren in de Cultuurschuur. Zijn leven brengt hij door in muziek en hij heeft vele bekende muzikanten (Ramses Shaffy, Liesbeth List) en zangers begeleid en bekende hits geschreven.

Guus is voor dit project uitgenodigd door Gerda Bruinsma van de Cultuurschuur. Al 25 jaar is zij actief met haar originele theater om op vele fronten van Cultuur, mensen kansen te bieden. Daarbij is er nooit sprake van kwaliteitseisen, wel altijd van plezier in datgene wat je doet.

Aanmelden

Aanmelden om te zingen (of het optreden bij te wonen) kan via de agenda van de Cultuurschuur.

Aanmelden