Zomerfestival: 90 jaar Vlugtenburg

Feest mee op het Zomerfestival bij Zout en vier het 90-jarig bestaan van Vlugtenburg! Op zaterdag 26 augustus 2023 barst het spektakel los en het belooft een dag vol plezier te worden voor jong en oud.

Vanaf 12.00 uur zijn jullie allemaal welkom in onze Chill-lounge en op het gezellige grasveld, waar we speciale activiteiten hebben georganiseerd voor het hele gezin. Het Zomerfestival bij Zout is dé plek waar je wilt zijn!

Live muziek

Laat je betoveren door de livemuziek van André Hazel, van 13.00 tot 15.00 uur. Daarna gaan we helemaal los tijdens de Mini-disco XXL, van 15.00 tot 16.00 uur. En als je nog energie over hebt, ga dan helemaal uit je dak tijdens de geweldige Schuimparty van 16.00 tot 17.00 uur!

En het feest gaat door met de geweldige band I am Lotus, van 18.45 tot 20.00 uur, gevolgd door DJ Double Trouble die de beats laat knallen van 20.00 tot 22.00 uur. Dansen en genieten gegarandeerd!

Voor de kids

Voor de jonge feestgangers hebben we ook veel vermaak in petto: een buikschuifbaan, een springkussen, schminken en verschillende (water)spelletjes om te zorgen dat zij zich ook geen moment vervelen.

Hapjes & drankjes

En als je trek krijgt van al het dansen en spelen, kun je bij de verschillende kraampjes heerlijke hapjes en drankjes halen. Betaal met muntjes die je bij de aparte balie kunt krijgen. Smul van overheerlijke pizza’s, poffertjes of BBQ-gerechten in onze Chill-lounge, waar je in alle rust kunt genieten van al het lekkers.

Mis dit spectaculaire feest niet!

Zet 26 augustus 2023 met dikke letters in je agenda en kom naar het Zomerfestival bij Zout voor een dag vol onvergetelijke herinneringen. Tot dan!

Meer informatie