Avond over struiken en bomen

woensdag 9 oktober 2019, 20:00

Op woensdagavond 9 oktober a.s. komt Chris van der Wurff van de gelijknamige boomkwekerij uit Heeze vertellen over de toepassingen van struiken en kleine bomen in de tuin. De avond begint om 20.00 uur in een van de zalen van de Ontmoetingskerk in Naaldwijk; de zaal is om 19.30 uur open.

Het op de juiste manier toepassen van struiken en bomen kan u veel voordeel in de tuin opleveren. Denkt u hierbij aan beschutting, sfeer en ecologie in de tuin. Chris neemt levend materiaal mee en is een begenadigd verteller en expert. Er is natuurlijk ook alle gelegenheid om vragen aan Chris te stellen.

Veel mensen komen bij Chris op de kwekerij met een tuinprobleem. Chris vindt dat heerlijk om die problemen op te lossen en te puzzelen met planten. Lelijke planten zijn er, volgens Chris, niet. Als je je materiaal goed kent dan weet je de eigenschappen en kun je voor iedere plek een boom leveren. Maar, niks groter bedrog dan een tuin. Doe je vijf jaar niets dan ontstaat er een grote wildernis.
Ook boomverzorgers komen bij Chris kennis opdoen, die hebben honger naar sortiment. Hij geeft les aan boomverzorgers in opleiding. Zij hebben, volgens Chris, de toekomst en zijn erg geïnteresseerd. Hij vertelt ze het verhaal van de cirkel en laat de planten zien zoals ze in werkelijkheid groeien.

Deze presentatie vindt plaats in een van de zalen van de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk.
De aanvang is om 20.00 uur. De entree voor leden is € 1,00 en voor niet-leden 
€ 3,00.

 

Datum

wo 9 okt 20:00