Avondje naar de bioscoop

Movie time! Zoek je een bioscoop in het Westland, dan ben je bij WestlandTheater de Naald aan het juiste adres. Het aanbod is groots, van kinderfilms tot vrouwenfilms en van komedies tot actiefilms.

Kom, zullen we een filmpje pakken? 

Avondje naar de bioscoop

Bij WestlandTheater de Naald loopt het filmaanbod uiteen, van kinderfilms tot vrouwenfilms en van komedies tot mega actiefilms. Sommige films zijn zelfs in 3D! Bovendien worden er met regelmaat speciale activiteiten georganiseerd, zoals de altijd drukbezochte LadiesNight. Klik hier voor het gehele filmaanbod. 

TOP-middag

Naast het reguliere filmaanbod organiseert De Naald twee keer per maand op dinsdagmiddag een TOP-middag voor liefhebbers van de betere film. Tijdens deze TOP dagen worden kwaliteitsfilms vertoond die doorgaans niet in de reguliere programmering zijn opgenomen. 

Ladies Night

Ook organiseert De Naald regelmatig LadiesNights rondom echte vrouwenfilms. Tijdens een Ladies Night of Girls Night word je helemaal in de watten gelegd: een heerlijk welkomsdrankje, een lekker hapje in de pauze en leuke verkoopstands. Na afloop krijg je uiteraard een goed gevulde goodiebag mee.

Waar kan ik dit doen?