Bar de Promenade

  • ’s-Gravenzande

Bar de Promenade

In Bar de Promenade is het altijd gezellig! De barmannen en vrouwen maken er elke avond een feestje van. Leuk voor een avondje stappen in het Westland. 

Bar de Promenade

Bar de Promenade, in de volksmond ook wel de Prom genoemd, ligt in het centrum van 's Gravenzande. In deze leuke bar in het Westland is iedereen welkom en maken de barmannen en vrouwen er elke avond een feestje van! Van Rock tot Dance en van Andre Hazes tot Armin van Buuren alles wordt er gedraaid om er een echt feestje van te maken. 

Evenementen

Regelmatig  worden er leuke evenementen georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen! Van een gezellige en uitdagende Pub Quiz tot 80’s & 90’s avonden of gewoon voetbal kijken of een potje darten op één van de zes dartbanen!

Bar de Promenade 's Gravenzande bier

Bar de Promenade, nog eentje dan!

Iets te vieren?

‘Naast de Prom’ is de ideale locatie voor een feest! Verjaardag vieren? Jubileum? Of gewoon een gezellige feestavond? Het is af te huren voor maximaal 100 personen. 'Naast de Prom' is compleet verzorgd met eigen bar, professioneel muziek systeem, rookruimte en toiletvoorziening. Met hapjes en drankjes is deze locatie al vanaf € 20,- p.p. af te huren. Zondag t/m dinsdag is Bar de Prom inclusief ‘Naast de Prom’ af te huren voor maximaal 200 personen.

Informatie

Langestraat 50
2691 BH ‘s-Gravenzande
info@bardeprom.nl
www.eetcafedewitte.nl/bar-de-promenade
Facebook
Instagram

Openingstijden:
Woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. In het weekend is de bar tot 02.00 uur open.