BeachLine Beach

Bij BeachLine Beach & Events in 's-Gravenzande kun je terecht voor een heerlijk dagje strand, een lekker ontbijtje of een sportieve dag!

BeachLine Beach & Events

BeachLine Beach & Events is een evenementenlocatie en strandpaviljoen in één. Van maart t/m oktober bieden ze dagelijks een Nederlands-Italiaans a la carte menu, wekelijkse activiteiten en maandelijkse evenementen. Dankzij de ligging en locatie ervaar je de unieke beleving van het strand. 

Dagje strand

Voor een dagje strand biedt BeachLine Beach heerlijke ligbedden, windschermen, parasols én een glijbaan voor de kinderen. Voor de sportievere gasten verhuren ze blokarts, powerkites en SUP planken en is het volleybalveld zeven dagen per week ter beschikking. Ook de hond is welkom op het strand en er is voldoende parkeergelegenheid.

Iedere zondag ontbijt bij Beachline Beach

Iedere dag van de week kun je bij BeachLine Beach voor €14,95 pp ontbijten met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, seranoham, verschillende smaken jam, hagelslag, yoghurt met granola en framboos en een gekookt eitje. Let op, wel even op tijd reserveren!

 

Informatie

Strandweg (rechts op het strand) 
2691 KE 's-Gravenzande
Tel: 06 134 133 46
info@beachlinebeach.nl
www.beachlinebeach.nl
Facebook

Openingstijden:
Tijdens het zomerseizoen dagelijks vanaf 10.00 uur (van maart tot en met oktober).

Winterbar