Bed & Breakfast BBMyGuest

Voel je welkom bij Bed & Breakfast BBMyGuest in Wateringen. Een leuke overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer of een sfeervolle eenpersoonskamer.

Bed & Breakfast My Guest

Westland is de thuishaven van deze Bed & Breakfast. BBMyGuest ligt in het dorpje Wateringen en biedt een leuke overnachting in een ruime, comfortabele tweepersoonskamer of een sfeervolle eenpersoonskamer. De accommodatie biedt heerlijke extra lange bedden en eventueel een ontbijt op uw eigen kamer. Leuk voor een weekendje weg of een midweek er even tussenuit. Er kunnen maximaal 6 gasten overnachten. 

B&B Wateringen Westland

Ook voor bedrijven biedt BBMyGuest een volwaardig alternatief. Ontspannen op stap of uitgerust naar je werk. Dat is het idee achter BBMyGuest.

De omgeving

Bed & Breakfast BBMyGuest ligt op korte afstand van het strand (8 km) en het prachtige Delft (8,5 km). Het dorpje Wateringen sluit direct aan op de Zwethzone, een waterrijk natuurgebied met fiets en wandelpaden. Het ligt ook vlakbij het groene Midden Delfland, een schitterend agrarisch veenweidegebied en het laatste stukje cultuurhistorisch waardevol Hollands landschap tussen de Haagse en Rotterdamse regio. BBMyGuest is ook een leuke uitvalsbasis voor de steden Den Haag en Rotterdam.

Prijs

De prijs is vanaf €65,- voor een tweepersoonskamer en €34,50 voor een eenpersoonskamer. 

Waar kan ik dit doen?