Beste Vaderdag verrassingen in Westland

Het is bijna Vaderdag, een feestdag ter ere van alle vaders. Maar hoe kun je jouw vader nou het beste verrassen in Westland? Hier een aantal tips.

Vaderdag uitjes

Vaderdag is het ultieme moment om alle nieuwe, jonge vaders en de iets wat oudere vaders eens in het zonnetje te zetten! Maar hoe? Wij geven de leukste Vaderdag tips in Westland. Er zijn namelijk veel activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kun je natuurlijk ook een van de prachtige kernen bezoeken, een wandeling over het strand maken of 'ff tuinen' bij een van zijn vrienden. 

Vaderdagtips in Westland

Niet elke vader is hetzelfde, daarom hier een aantal tips voor de verschillende type papa's. 

De honger stillen

Neem je hongerige vader mee voor een heerlijke lunch aan het strand bij Jamm Beach. Kies voor een knapperige Flammkuchen, een ijskoud biertje óf een lekkere portie fingerfood.

Als een cowboy over het strand

Het is een uniek uitje, want je kunt niet overal zomaar paardrijden aan de Nederlandse Kust. Neem je vader mee om te gaan paardrijden met Manage Noordland en ontdek het strand op een spectaculaire manier.

Stoer fotomoment

Staat jouw vader altijd perfect op de foto? Maak gebruik van deze gave en ga met je vader op de foto in een Formule racewagen in Naaldwijk Winkelrijk. 

Italiaans genieten

Vespa's, cappuccino, pizza.... alles wordt uit de kast getrokken om de vaders in het zonnetje te zetten met de Italiaanse dag in 's-Gravenzande. 

Timmer jouw eigen cadeau

In het geheim je eigen Vaderdag cadeau in elkaar timmeren? Dat kan bij Museum de Timmerwerf.

Datum

donderdag 13 juni 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!