Bezoek een druiven en orchideeën kwekerij

Het Westland staat wereldwijd bekend om de kassen, de innovatieve glastuinbouw, de lekkerste groenten, kleurrijke bloemen en prachtige planten. Dit arrangement laat u verrassen!

Bezoek een druiven- en orchideeënkwekerij

Het arrangement start met twee kopjes koffie of thee met druivencake. Hierna wordt u door onze enthousiaste gidsen meegenomen voor een leuke en informatieve rondleiding door de kassen van de Westlandse Druif. Verbaas u over de prachtige teelt en de geschiedenis die hieraan vooraf is gegaan. Van april t/m juni drinkt u een glas druivensap onder de druiven en vanaf juli proeft u een heerlijk trosje biologische druiven. Afsluitend bezoekt u ons fotomuseum en de bioscoop voor de film over het ontstaan van de roemrijke Westlandse Druif.

Na de rondleiding staat er een heerlijk lunchbuffet voor u klaar in onze sfeervolle  Brasserie, of bij grote groepen de Bonnenzaal met prachtig uitzicht. De lunch bestaat uit diverse soorten broodjes met hartig en zoet beleg, krentenbrood, een runderkroket en onbeperkt melk/karnemelk en sap.

Vervolgens vertrekt u naar een prachtige Orchideeën Kwekerij voor een rondleiding. U hoort en ziet hier van alles over het kweken van de mooiste Orchideeën. De middag wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met een lekker koekje.

Tijdsduur
Vanaf 10.00 / 11.00 uur tot het einde van de middag. 
 
Aantal deelnemers
vanaf 15 personen.
 
Voor wie
Voor iedereen die geintereseerd is in het druiven kweken van vroeger en nu en een kijkje wilt nemen bij een orchideeën kweker. 
 
Wanneer
1 april t/m 31 oktober
 
Prijs per persoon
€39,50 per persoon
 
Boeken
U kunt dit arrangement boeken via de Westlandse Druif. 
 
Parkeren
Bij de Westlandse Druif is er voldoende gratis parkeergelegenheid.