Bezoek een kas vol bloemen en planten

Bezoek de kas van Tuincentrum de Zonnebloem en geniet van een bloemenzee en prachtige planten.

Tuincentrum De Zonnebloem is een kwekerij gespecialiseerd in tuinplanten en snijbloemen van zowel zomer en winter planten. In de periode half maart t/m december is de winkel/tuincentrum in onze kwekerij geopend.

Een naam die staat voor een ambachtelijke teeltwijze, een gastvrij onthaal op de kwekerij, waar u zeker om advies kunt vragen. En een fantastische bloei van de planten dankzij de topproducten van Huyskweker. Ze lachen en stralen, de royale zomerbloeiers van de Tuindentrum De Zonnebloem. Met hun opvallende rijke bloei zijn ze een ware verrassing in uw tuin, op uw terras of  balkon. Eenjarige planten, helemaal overvol met bloemen in alle denkbare kleurschakeringen.

Voor elk seizoen 

U geniet ervan in het voorjaar, de zomer en zelfs de herfst. En met de gemakkelijke inplantservice heeft u gelijk kant en klare bakken, die opgekweekt zijn in de warme kas. Bakken met een waterreservoir onder in de pot. Minder gieten, meer genieten. In mei en juni is het zeker een aanrader om dit tuincentrum eens te bezoeken, een prachtige bloemenzee in de kasVanaf de herfst hebben we winterbestendige planten, zoals bloeiende violen de hele winter door. Maar ook het heide mag in de winter niet ontbreken. In de december maand kunt u bij ons terecht voor de sfeervolle Kerst.