Bloemschikken bij een teler

zaterdag 21 april 2018, 13:00

Op zaterdag 21 april 2018 organiseert Groei & Bloei Westland een leuke bloemschikactiviteit. Je gaat ook op bezoek bij een bloementeler en je krijgt uitleg over de teelt.

Bloemschikken bij een teler

Onder de titel ‘Excursie en Doen’ start Groei & Bloei Westland op zaterdag 21 april 2018 met een leuke bloemschikactiviteit. Je gaat op bezoek bij een bloementeler, waar je naast een bloemschikworkshop, ook uitleg over de teelt krijgt.

Het programma

Je bent vanaf 13.00 uur welkom en om 13.30 uur start de excursie door het anjerbedrijf aan de Sprongenloet 7a in Honselersdijk is. Deze vindt plaats onder leiding van anjerkweker Martin Zwinkels. Martin zal stil staan bij de teelt en het assortiment, maar ook bij de vele eigenschappen van anjer. 

Daarna ga je onder leiding van enthousiaste bloemisten zelf aan het werk om een bloemstuk te maken. Je krijgt volop ideeën en tips over het verwerken van anjers. Het programma eindigt rond 16.00 uur, daarna kun je met jouw bloemstuk en kennis over de anjer nog volop kunt genieten van het weekend.

Aanmelden

Voor deze activiteit zijn 20 plaatsen beschikbaar. De kosten zijn € 30,- per deelnemer, maar leden van Groei & Bloei betalen € 25,-. U kunt zich tot 18 april aanmelden bij Mary Enthoven via mmg_enthoven@hotmail.com (acceptatie in volgorde van aanmelding).

Datum

za 21 apr 13:00