Bloggerstour langs leuke kinderactiviteiten in Westland

Maandag 30 juli organiseerden wij voor een groep mamabloggers een bloggerstour langs leuke kinderactiviteiten in Westland. De bloggerstour was een initiatief van de Westlandse blogger Lisette de Bruijn en Bezoek Westland.

De blogs

Lees hier de leuke verhalen van de deelnemende bloggers van de Bloggerstour Westland:

Bloggerstour langs leuke kinderactiviteiten in Westland

De 8 deelnemende mamabloggers kwamen uit het Westen van het land. Voor een aantal was Westland wel bekend, anderen verbaasden zich dat het zo dicht bij was. Dat is het ook! Vanaf Den Haag of Rotterdam bereik je al binnen 20 minuten de gemeentegrens. 

We startten de dag met een bakkie op Minicamping Zwetzone. Deze camping heeft leuke trekkershutten waar je kinder(slaap)feestjes in kunt organiseren.

Daarna gingen we met een elektrische sloep van Paviljoen de Zweth richting de Lier. Het bootje is voorzien van een handige routekaart en langs het water kun je de verschillende knooppunten volgen. 

Eenmaal aangekomen in de Lier was het tijd voor een lunch bij Theetuin de Bongaard. Een leuk ingericht theehuisje waar iedereen zich thuis voelt. Reserveer hier wel op tijd!

Museum de Timmerwerf laat zien hoe een timmermansfamilie vroeger heeft geleefd. Daarna mochten we zelf aan de slag in de oude werkplaats! We timmerden een vogelhuisje of een gereedschapskist. Dit kan ook gedaan worden tijdens een kinderfeestje. 


De Timmerwerf heeft op zolder ook altijd een wisseltentoonstelling. Deze zomer werden er kunstwerken van Lierse Amateur Kunstenaren getoond. De welbekende LAK-expositie.

Datum

maandag 30 juli 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!