11 x afkoelen op het terras in het Westland

Warm? Heet! Voor de een is 30 graden te heet, voor de ander is het heerlijk. De een heeft vakantie en de ander werkt hard door. Hoe je het ook ervaart, het is met deze tropische temperaturen noodzakelijk om rustig aan te doen en vooral veel te drinken.

Afkoelen op het terras

Met warm weer is het belangrijk om het hoofd koel te houden en veel te drinken. Dat kan lekker op een van de vele terrassen in het Westland. In de zon of in de schaduw, het is in ieder geval met 30 graden lekker om te genieten van een heerlijk verkoelend drankje! Met veel drinken bedoelen we natuurlijk water, maar een heerlijk speciaal zomers drankje geeft je ook een beetje dat vakantie-in-eigen-land-gevoel. 

Wij vertellen je graag waar wij proosten. Kies jij alvast een plekje uit?

Brasserie Mirell

In het sfeervolle Naaldwijk vind je Brasserie Mirell. Daar kan je op het terras afkoelen met een verfrissende verse Blackcurrant Ice Tea, huisgemaakt met zwarte bessen en grapefruit. En het oog wil ook wat, dit ziet er toch heerlijk uit?

Lunchsalon Appie

Je kunt hier terecht voor een perfect kopje koffie en heerlijk ijs. Combineer deze twee en je krijgt deze verrukkelijke ijskoffie. Zeg nou zelf, dit is toch net een toetje?

Poveretti

Waan je in Italiaanse sferen op het terras van Poveretti. Hier vind je een klein stukje Italië, gewoon in 's-Gravenzande op het Marktplein. Geniet hier van een ijskoude San Pellegrino Aranciata naast je overheerlijke anti pasti! Saluti!

Plein 1959

Een ijsje, oh nee toch niet! Het is een cocktail, en wat voor een. Deze cocktail doet denken aan het Split ijsje. Benieuwd? Je kan hier ook genieten van een High Cocktail. 

 

Grand Café Restaurant Bij5

Bij hoge temperaturen smaakt een GIN & TONIC nog lekkerder. Bij restaurant Bij5 in Naaldwijk kan je in hun heerlijke loungetuin zitten en krijg je jouw ijskoude G&T's geserveerd. 

Cafe de Slimmerick

Bierliefhebbers, opgelet! Het bierassortiment bij Cafe de Slimmerick is zeer uitgebreid. Ook kan je kiezen uit tal van frisse Blond bieren uit fles. Kan jij al een keuze maken?

Restaurant Wollebrand 

Bij Restaurant Wollebrand geniet je in luxe aan het water in de sfeer van de Zwitserse Alpen. Dat alleen al klinkt heel verkoelend. Hier schenken ze prachtige wijnen, zoals ook deze Rosé. 

Eetcafé de Bonte Haas

Bij eetcafé de Bonte Haas in Wateringen kun je ontspannen van ontbijt tot diner op het terras aan het water. Koel lekker af met de maandspecial: Mojito met citroen sorbetijs! Mmm ... dit is ijskoud het lekkerst. 

Bar de Promenade

Als je aan de zomer denkt, denk je misschien ook aan een cocktail in een fancy glas met ijsblokjes, vers fruit en een blaadje munt. De meest lekkere varianten kan je bestellen bij Bar de Promenade, oftewel 'de Prom' in het centrum van 's-Gravenzande. Altijd gezellig hier en elke week een nieuwe "cocktail van de week"! 

Het Galjoen

Bij restaurant Galjoen geniet je naast heerlijke gerechten ook van de lekkerste drankjes op het terras. Ze maken je graag blij met diverse soorten GIN & TONIC's, bestel er lekker een borrelplank bij. 

 

Eetcafé de Witte

Olé! Spaanse sferen op het terras bij Eetcafe de Witte in 's-Gravenzande en de Lier. Ze serveren hele smakelijke sangria met vers fruit, een echte dorstlesser. Voor de liefhebber: ook per liter verkrijgbaar ;) 

Reserveren

Bekijk vooraf aan je bezoek op het terras of je dient te reserveren voor je plek. Op elk terras geldt de 1,5 meter maatregel en het wordt zeer op prijs gesteld als iedere bezoeker zich hieraan houdt. 
Geniet van het mooie weer, op gepaste afstand met een verkoelend drankje in de hand! Proost! 

 

 

 

 

Datum

maandag 10 augustus 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!