5 Tips voor je voorjaarsvakantie in het Westland

Met het weer wil het deze voorjaarsvakantie nog niet zo heel erg lukken! Gelukkig hebben wij 5 tips waar je naartoe kunt met je kids. En ja, een belangrijk aantal daarvan is heerlijk binnen!

1. WestlandTheater De Naald

Bioscoop De Naald vertoont deze voorjaarsvakantie weer een aantal fijne kinderfilms. Denk aan 'Spike en de Magische Steen', 'Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn' en natuurlijk 'Frozen 2'. Het volledige filmoverzicht is te vinden op de website van WestlandTheater De Naald. Reserveren kan eenvoudig online, telefonisch gedurende de openingstijden via 0174-636900 of aan de balie.

2. Museum De Timmerwerf

Museum De Timmerwerf is gehuisvest in een eeuwenoud pand, waarin sinds 1642 onafgebroken een timmerzaak is geweest. Na de restauratie in 1999 was de bestemming van het gerestaureerde pand duidelijk: een timmermuseum! Op zaterdag 29 februari kun je in de werkplaats van het museum meedoen aan het ‘Timmerfeest voor kinderen’. je kunt terecht van 13.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Museum De Timmerwerf.

3. Ballorig

Een paradijs voor ieder kind! Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij de overdekte speeltuinen van Ballorig.

Kijk voor openingstijden en meer informatie op de website van Ballorig in 's Gravenzande.

4. Van der Ende Racing Inn

Weet jij dat de grootste en spannendste indoor kartbaan van Europa in Westland staat? Vast niet. Nou, dat is echt zo! Een regenachtige of frisse dag is dus eigenlijk zo vervelend nog niet. Stap in een razend snelle kart, doe het vizier van je helm naar beneden en scheur als een echte coureur over de baan. Wie weet schuilt er wel een echte Max Verstappen in jou. Ennuuuuhhh, dit is dus ook echt véél en véél leuker dan racen op je game computer!!! Bij Van der Ende kun je al racen vanaf 12 jaar in speciale kinderkarts. Natuurlijk hebben ze ook karts voor volwassenen (dan kan je vader of moeder ook zelf even racen)...

Kom vast in de sfeer en bekijk de supergave video

Maar er is meer... !!!

Dat er geracet kan worden bij Van der Ende Racing Inn is wel redelijk bekend... Maar dat ze een indrukwekkende nieuwe glow in de dark minigolf hebben aangelegd is nog een primeur! En niet zomaar een minigolf baan. Kunstenaars hebben zich volledig uitgeleefd en hebben allerlei mooie 3D werelden gecreëerd. Waan jezelf in een onderwaterwereld. Bestudeer de indrukwekkende dinosaurussen. Bekijk je favoriete planeten. Of balanceer over de ijsschotsen naar de volgende baan. De foto’s zien er al mooi uit in 2D, maar je hebt géén idee wat je te wachten staat in 3D!  

Klik hier voor meer informatie over Van der Ende Racing Inn

5. Het strand

Ja, het weer is niet direct om over naar huis te schrijven ....! Toch wil je op een gegeven moment naar buiten. Het Westlandse strand is altijd een belevenis en een fijne aanrader voor een heerlijke wandeling met je kids. Daarna lekker opwarmen en/of opdrogen bij de Winterbar van BeachLine Beach (wellicht in combinatie met een rondje blokarten) of bij The Coast

Fijne vakantie!

Datum

woensdag 26 februari 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!