Een veilig bezoek aan het Westland

Beste fan en bezoeker van het Westland,

samen met u bevinden wij ons in een vreemde en onzekere tijd. Het aantal COVID19-besmettingen neemt op dit moment opnieuw snel toe en dat vraagt van ons allemaal een inspanning om het virus terug te dringen.

De toeristische en recreatieve ondernemers in het Westland doen niets liever dan ervoor te zorgen dat u een fijn en veilig bezoek aan het Westland kunt brengen. Ze hebben de afgelopen maanden op verschillende manieren eraan gewerkt dat uw bezoek aan het Westland onbezorgd was. We waren dan ook blij u de afgelopen zomer met zovelen te hebben mogen verwelkomen aan onze kust, in onze accommodaties, op onze terrassen en bij onze bezienswaardigheden.

Ook nu in 2021, willen we u laten weten dat u nog steeds van harte welkom bent. Echter wel met een 'maar'. Meer dan ooit vragen we u om voorzichtig te zijn en u te houden aan de adviezen en maatregelen die gelden, zoals afstand houden, handen wassen, het vermijden van drukke plekken, etc.

Gelukkig heeft het Westland u de nodige ruimte te bieden: voor een wandeling aan het strand of in de duinen, in het Prinsenbos of voor een fietstocht tussen de kassen. Ook in musea, attracties en bij de horeca kunt u met een gerust hart terecht. Ondernemers hebben de nodige maatregelen genomen zodat u afstand kunt houden en een bezoek veilig is. Belangrijk is wel dat u, vóór uw vertrek van huis, een plaats reserveert bij al deze locaties.  

We hopen dat we u met onze website inspireren om ook de komende tijd, op een veilige manier, te genieten van het Westland. U bent van harte welkom!

#blijfgezond

Team Bezoek Westland

 

foto: Ger Sauer

Datum

woensdag 30 september 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!