Favoriete overnachtingsplaatsen tijdens een fietsuitje

Westland is een fantastisch fietsgebied met allerlei bijzondere fietsroutes. De perfecte locatie om een heel weekend of midweek de buurt te verkennen op de fiets. Natuurlijk zijn er ook verschillende overnachtingsmogelijkheden!

Ultieme favoriet?

Na een dag intensief fietsen, wat is dan jouw favoriete overnachtingsplek? Kies jij voor een zonnige plek op de camping? Heb je liever een persoonlijk verblijf bij een B&B? Ga je voor een unieke overnachting op het strand in een Pipo wagen? Of ga je voor een luxe hotelbed?

Overnachtingen in Westland

Het Westland telt een behoorlijk aantal locaties die goed zijn voor een overnachting, hierbij een kleine greep uit het aanbod:

1. Strandpark Vlugtenburg

Pal naast de duinen, dichtbij het strand ligt Strandpark Vlugtenburg. Hier kun je terecht voor een breed aanbod aan verschillende overnachtingsvormen. Naast de campingplaatsen, chalets en bungalows kun je ook overnachten op het strand in een unieke Pipo wagen. Tevens wordt het strandpark dit jaar ook uitgebreid met glamping tenten en worden er prachtige safaritenten geplaatst.

2. Hotel Saint Vincent

Het hotel gelegen in Poeldijk is voor vele gasten hun huis ver van huis. Binnen het Hotel Saint Vincent staat gastvrijheid hoog in het vaandel en de gemoedelijke sfeer maakt het plaatje compleet. Het hotel ligt zeer centraal op maar 3 kilometer van het zandstrand Monster.

3. B&B de Hooiberg

B&B de Hooiberg heeft 4 mooie kamers in echte boerenstallen. De kamers zijn vernoemd naar de gerestaureerde boerderijen die tegenover liggen.

4. Minicamping de Zwetzone

De minicamping de Zwetzone biedt verschillende staanplaatsen, camperplaatsen en trekkers/blokhutten. Wie houdt van een kleine, intieme camping zit hier zeker aan het juiste adres!

BONUS INFO: Fietsstops in Westland

Tijdens al het fietsen is het natuurlijk ook heerlijk je fiets even aan de kant te zetten voor een pitstop. Hierbij een aantal aanraders:

  1. Koffie met Appeltaart naast de duinen bij Hé Pannenkoek
  2. Verkoeling met een ambachtelijk ijsje van Ijssalon LKKR in Naaldwijk

Datum

maandag 6 mei 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!