Haal sfeer in huis en volg een online Kerstworkshop

Thuis een kerststuk maken via een online demonstratie of workshop, het kan! Haal de gezelligheid in huis dankzij Groei & Bloei Westland en Het Natuur Atelier. Zij bedachten nu een mooi alternatief voor hun jaarlijkse kerstworkshops en bieden hun traditie en expertise online aan. Hoe? Dat lees je hier.

Online kerstworkshop van Groei & Bloei Westland 

Gezellig thuis aan uw eigen keukentafel met mooie materialen een kerstschikking maken.. wie wil dat niet? I.s.m. met het Natuur Atelier in Naaldwijk organiseert Groei & Bloei Westland een online kerstworkshop. Onder leiding van Marja Grootenboer van het Natuur Atelier kun je aan de hand van een instructievideo stap voor stap zelf thuis een kerstschikking maken. De benodigdheden voor deze workshop kunt u in de weken na Sinterklaas bij het Natuur Atelier aan de Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk, locatie De Pluktuin ophalen. De link naar de werkomschrijving van de instructievideo ontvang je na betaling van de workshop via e-mail. 

De kosten van de workshop zijn € 32,50 voor niet-leden en € 30,00 voor leden van Groei & Bloei.

Aanmelden voor deze kerstworkshop kan via het aanmeldingsformulier op de website van de afdeling. 
Bij de aanmelding aangeven in welke week je het pakket wilt ophalen: week A: 10,11 of 12 december of week B: 17,18 of 19 december.

Online kerstworkshops van Het Natuur Atelier

Het Natuur Atelier biedt naast de online demonstratie in samenwerking met Groei & Bloei ook zelf twee verschillende online workshops aan. De 'Natural Beauty' workshop op 10 en 18 december en de 'Christmas dinner' workshop op 12 en 16 decemer. De online workshops worden via Microsoft Teams gegeven. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kerststuk kan maken en tijdens de workshop maak je het kerststuk helemaal zelf. Meld je nu aan voor de online kerstworkshop en ontvang het complete pakket en de online uitnodiging thuis. 

Er zijn, onder voorbehoud, ook twee avonden georganiseerd waarbij het mogelijk is om de workshop fysiek bij te wonen. Dit vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk op 8 en 15 december. De workshop zal alleen doorgaan als de maatregelen van het kabinet het toelaten.

Je kunt je voor de online workshops en de workshops in de Ontmoetingskerk aanmelden via: www.natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321.

Meer informatie

 

 

Datum

maandag 9 november 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!