Haal sfeer in huis en volg een online Kerstworkshop

Thuis een kerststuk maken via een online demonstratie of workshop, het kan! Haal de gezelligheid in huis dankzij Groei & Bloei Westland en Het Natuur Atelier. Zij bedachten nu een mooi alternatief voor hun jaarlijkse kerstworkshops en bieden hun traditie en expertise online aan. Hoe? Dat lees je hier.

Online kerstdemonstratie van Groei & Bloei Westland

Groei & Bloei Westland biedt op 18 november een online demonstratie aan. Marja Grootenboer (van Het Natuur Atelier) zal de demonstratie geven. Heb je zin om je huis gezellig te maken en wil je meer weten over hoe je dit kunt doen, dan kan je je inschrijven. Op de dag zelf krijg je een link naar de video toegestuurd. De drie arrangementen die Marja tijdens deze videopresentatie maakt, zullen onder de deelnemers aan de kerstdemonstratie worden verloot. De bijdrage voor dit evenement is € 5,00 voor niet-leden. Leden van Groei & Bloei betalen € 2,50. Je dient je hiervoor aan te melden via hun website

Meer informatie

Online kerstworkshops van het Natuur Atelier

Het Natuur Atelier biedt naast de online demonstratie in samenwerking met Groei & Bloei ook twee verschillende online workshops aan. De 'Natural Beauty' workshop en de 'Christmas dinner' workshop. De online workshops worden via Microsoft Teams gegeven. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kerststuk kan maken en tijdens de workshop maak je het kerststuk helemaal zelf. Meld je nu aan en ontvang het complete pakket en de online uitnodiging thuis. 

Er zijn, onder voorbehoud, ook twee avonden georganiseerd waarbij het mogelijk is om de workshop fysiek bij te wonen. Dit vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. De workshop zal alleen doorgaan als de maatregelen van het kabinet het toelaten.

Je kunt je voor de online workshops en de workshops in de Ontmoetingskerk aanmelden via: www.natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321.

Meer informatie

 

 

Datum

maandag 9 november 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!