Heerlijk nazomeren in het Westland

Voor je het weet stop je de slippers weer ergens onderin de kast en maken ze plaats voor je winterschoenen. Wat heerlijk dat het de komende twee weken een heerlijke nazomer wordt. Kom je ook genieten?

Nazomeren in het Westland

Zo'n nazomer voelt altijd als een toetje: het is een heerlijke verlenging van de zomervakantie en we schuiven hiermee de natte herfst nog even uit. De aankomende dagen ligt de temperatuur zo rond de 22 graden. Dat is perfect weer om wat leuks te doen. Uiteraard in het Westland! Wat ga jij doen?

Voetjes in het zand op een 4* strand!

Naar het strand toe kan eigenlijk altijd wel. Maar hoe fijn is het om deze laatste zomerse dagen nog even te luieren in de zon. De Westlandse kust is niet alleen ruim, ze is ook nog eens schoon. Het behoort volgens de strandverkiezingen tot een van de schoonste stranden van Nederland en krijgt 4 sterren! Het is dus schoon, ruim en ook nog eens rustig. Lees hier meer over onze acht verschillende stranden. Naar welk strand ga jij het liefst?

Wandelschoenen aan

Wist je dat er in het Westland zes prachtige wandelgebieden en acht leuke wandelroutes zijn? Trek je wandelschoenen aan en kies hier een route uit. Geniet van de zon en loop door de polders, dorpskernen en kassen zo naar de kust. 

Marcel Batist copy right

Trappen maar!

Fiets je ook zo graag? Fiets dan eens een heel andere route en laat je verrassen! Stop tussendoor gezellig in de dorpskernen, kies wat lekkers te eten of te drinken op een gezellig terras en je hebt een heerlijke nazomerse dag te pakken. 
We hebben alle fietsroutes in het Westland hier voor je op een rijtje gezet. 

De rust van het water

Varen is altijd een goed idee! Spring in een gehuurd bootje, kano of ga mee op rondvaart in het Westland en geniet van het uitzicht en het kabbelende water. Een vaartocht in het Westland is een unieke manier om het landschap op een andere manier te beleven. Lees hier onze tips!

Verkoelende drankjes

Ben je lekker op pad, aan de wandel of heb je tijdens het fietsen even een pauze nodig? Stop dan bij een van de vele restaurants in 's-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, Poeldijk of de Lier om te ontspannen. Lees hier waar je moet zijn voor een lekker verkoelend drankje op een terras.

Fijne nazomer! 

 

Zo ziet een bezoek aan het Westland eruit

Hou je tijdens een bezoek aan het Westland aan de RIVM-maatregelen. Vermijd drukte! Hou afstand tijdens het wandelen en fietsen. Loop of fiets zoveel mogelijk aan de rechterkant om zo een veilige afstand te bewaren tussen jou en de tegenliggers. Volg de instructies op per locatie en waar je ook naartoe gaat, was vaak je handen en hou de 1.5 meter afstand. 

Datum

maandag 14 september 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!