Luxe weekendje weg in het Westland

Ontspannen in een privé-spa, uitdaging vinden op de golfbaan, luxe dineren en overnachten in een stijlvol hotel? Dat klinkt als een ... ideaal weekendje weg!

Luxe en ontspanning in het Westland

Pakte jij graag je weekendtas in voor een luxe weekendje weg naar Milaan of Londen? Boekte jij geregeld even me-time bij een spa? Genoot jij graag van een heerlijk diner voor twee?
Misschien klinkt zo'n weekendje weg nu als iets onmogelijks, maar het kan nog steeds! Dichterbij huis, in het Westland kan jij even genieten, samen met je partner. 

Ontsnap even aan de spanning van de werkweek: pak je agenda erbij want het is tijd om je lekker te laten verwennen! 

Wellness, yes please!

Je bent toe aan ontspanning, luxe en even weg zijn van huis. Bij het team van de mooie en sfeervol ingerichte exclusieve Reset Spa in Naaldwijk zit je goed. Zij weten daar wel raadt mee met al hun wellness faciliteiten! Ze zijn experts in het bieden van (privé) arrangementen die je het gevoel geven even helemaal weg te zijn van de dagelijkse stress. Je komt er helemaal tot rust. Er is een ruim aanbod en je kan kiezen voor een behandeling, een dagdeel of een dagvullend programma. Je bent in dit prachtige wellnesscenter helemaal op z'n plek. Het is er luxe, comfortabel en je bent met je eigen partner helemaal privé. Dus helemaal relaxed! 

Floaten
Je kunt bij het arrangement ook kiezen voor Floaten; drijven op zouthoudend water in een privé cabine, een ervaring die je een keer moet meemaken. Je bent namelijk volledig gewichtloos, in het water zijn 100% natuurlijke magnesiumkristallen opgelost, de mineralen hebben een positieve uitwerking en worden opgenomen door de huid. Het helpt bijvoorbeeld bij het herstellen van een sportblessure of bij pijn in de rug bij een zwangerschap. Maar het kan ook helpen bij het herstel van een burn-out. Je kan het floaten boeken als arrangement, bijvoorbeeld met high-tea! Reserveren kan via hun website.

Dineer en verblijf in een 4-sterrenhotel

Een luxe weekendje weg is compleet als je een diner en overnachting bij Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen boekt. Zodra je binnenkomt bij dit hotel, ben je al op vakantie. Vijf jaar geleden restaureerde familie Moerman het oude hotelpand tot een luxe hotel. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. Je wordt heel hartelijk ontvangen en je krijgt door de gezelligheid om je heen meteen zin om aan de stijlvolle bar een heerlijke cocktail te bestellen. Ook in de hotelkamer vind je de luxe, warmte en gastvrijheid terug in het interieur en details. Als je hier verblijft, dan is het een onvermijdelijk dat je hier ook aan tafel schuift. In het restaurant zul je verrast worden en ontploffen je smaakpapillen al bij het lezen van de menukaart. Tikkeltje overdreven? Nee, ervaar het zelf! De sushi, Chateaubriand of Canadese Kreeft wil je niet missen. 

Leuk om te weten: deze oktobermaand bestaan ze 5 jaar! Dat wordt gevierd met een jubilieum menu, te bestellen tot 30 november.

 

Klaar voor een potje golf?

Kan je al golfen, ooit gedaan of nog nooit gedaan? Dat maakt niet uit. Bij Golfbaan Delfland is iedereen welkom op de prachtige golfbaan en hier kun je het prima een dagje proberen en plezier hebben. Golfen is een hartstikke leuke activiteit voor tijdens je weekendje weg. 

Golfbaan Delfland ligt tussen Westland en Delft en wordt door velen beschouwd als de gezelligste Pay-&-Play golfbaan van Zuid-Holland! Ben je nog niet zo bekend met golfen? Dan kan je hier oefenlessen nemen en 9 of 18 holes spelen zonder lidmaatschap, contributie of entreegeld. Ook is het mogelijk om een privéles te boeken bij één van hun enthousiaste golfpro's. Heb jij een goeie handicap en sla je regelmatig een balletje, dan kan je op de golfbaan terecht. Er is een gevarieerde 27-holes Championship Course (Par 72/73) en een uitdagende Challenge Course (9-holes Par 3). 

We verwijzen je graag naar de maatregelen rondom COVID-19 voor het reserveren en meer informatie over het beleid van Golfbaan Delfland. Brasserie Delfland is voor nu helaas gesloten. 

 

Een veilig bezoek aan het Westland

We attenderen je er graag op dat de ondernemers in het Westland naar je komst uitkijken. Wel willen iedereen verwijzen naar de maatregelen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat het een fijn en veilig bezoek blijft.  

 

Datum

dinsdag 6 oktober 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!