Blokarten aan de kust

Ervaar de snelheid en de kracht van de wind in het zeil van je blowkart en rijd over de stranden van Ter Heijde, ’s-Gravenzande of Vlugtenburg.

Blokarten

Blokarten is de naam voor strandzeilen en landzeilen. Met het blokarten zit je in een karretje bestaande uit 1 voorwiel en 2 achterwielen, een zeil en een stuur. Een blokart bestuur je met één hand en met je andere hand bedien je de schoot, het touw dat met het zeil is verbonden. 

Blokarten is voor jong en oud

Blokarten is voor iedereen toegankelijk: jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief. Ervaren blokart instructeurs brengen je de kneepjes van het blokarten in een korte tijd bij. Je zult het blokarten binnen ongeveer 10 minuten onder de knie hebben. Hierbij staat veiligheid voorop. 

Blokarten is een belevenis

Blokarten is een belevenis waar nog lang over gesproken zal worden. Met blokarten kun je hoge snelheden bereiken en dat is gaaf! Je rijdt bijvoorbeeld over de Westlandse stranden met opspattend water achter je. Wato Events biedt het blokarten aan vanaf 2 personen het gehele jaar door op het strand van ‘s-Gravenzande.

Bekijk het introductie fimpje.
Meer activiteiten van Wato Events vind je hier.

Waar kan ik dit doen?