Blokarten op het strand

Ervaar blokarten op het strand! Stap in de kart, laat je meevoeren door de wind en geniet van deze ultieme strandbeleving.

Blokarten op het strand

Blokarten is de naam voor strandzeilen. Met het blokarten zit je in een karretje bestaande uit 1 voorwiel en 2 achterwielen, een zeil en een stuur. Een blokart bestuur je met één hand en met je andere hand bedien je de schoot, het touw dat met het zeil is verbonden. Het uitgestrekte, brede strand van ’s-Gravenzande is ideaal om te blokarten. Geniet van de frisse zeelucht tijdens deze ultieme strandbeleving. 

BeachLine Beach & Events

Onder begeleiding van professionele instructeurs, wordt de techniek stap voor stap uitgelegd. Binnen enkele minuten kun je het al leren. Veiligheid staat voorop, daarom is BeachLine Beach & Events aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe. BeachLine Beach heeft beschikking over eigen originele blokarts van het merk ‘blokart’ uit Nieuw Zeeland.

Alleen of met een groep

Je kunt blokarten met een groep, maar wil je alleen of met z’n tweeën blokarten kan dit natuurlijk ook! Daarnaast wordt het blokarten dagelijks aangeboden, afhankelijk van het weer en het getij. Je kunt het blowkarten ook voordelig combineren met een andere activiteit, bijvoorbeeld powerkiten

Bekijk deze video voor een impressie!

Waar kan ik dit doen?