Blokarten op het strand

Ervaar blokarten op het strand! Stap in de kart, laat je meevoeren door de wind en geniet van deze ultieme strandbeleving in Zuid-Holland!

BLOWKARTEN RICHTING HOEK VAN HOLLAND OF SCHEVENINGEN

Blokarten is de naam voor strandzeilen. Met het blokarten zit je in een karretje bestaande uit 1 voorwiel en 2 achterwielen, een zeil en een stuur. Een blokart bestuur je met één hand en met je andere hand bedien je de schoot, het touw dat met het zeil is verbonden. Het uitgestrekte, brede strand van ’s-Gravenzande is ideaal om te blokarten. Geniet van de frisse zeelucht tijdens deze ultieme strandbeleving. 

BEACHLINE BEACH & EVENTS

Onder begeleiding van professionele instructeurs, wordt de techniek stap voor stap uitgelegd. Binnen enkele minuten kun je het al leren. Veiligheid staat voorop, daarom is BeachLine Beach & Events aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe. BeachLine Events heeft beschikking over eigen originele blokarts van het merk ‘blokart’ uit Nieuw Zeeland. 

DAGELIJKS RESERVEREN 

Het blokarten wordt dagelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan zee, Duynparc De Heeren van ’s-Gravenzande of Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland.

BEDRIJFSUITJE OF VRIJGEZELLENDAG

Je kunt al blokarten vanaf 2 personen of met een groep, waarbij ieder een eigen kart heeft! Daarnaast wordt het blokarten dagelijks aangeboden, afhankelijk van het weer en het getij. Je kunt het blowkarten ook voordelig combineren met een andere activiteit, bijvoorbeeld powerkiten! 

Bekijk deze video voor een impressie!

Waar kan ik dit doen?