Bootje varen, druifjes eten, lekker lunchen

vrijdag 25 augustus 2017, 11:00

Bootje varen, druifjes eten, lekker lunchen is een drie uur durende boottocht met een stop bij een druivenkwekerij en een heerlijke lunch aan boort. 

Bootje varen, druifjes eten, lekker lunchen

Het uitstapje start met een bakkie koffie in Den Haag aan de Erasmusweg bij de tramhalte. Langs een schitterende route door Haagse wateren en Westlandse sloten vaart u richting De Zweth waar de schipper aanmeert bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst met druivensap drinken of druiven eten. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder. Ná het bijzondere druivenverhaal is het tijd om weer in te schepen bij de Hollandse Vloot en aan boord te genieten van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Een stuk varen langs de polders van Midden-Delfland. Schitterende natuur en intrigerende kassen.

Meer informatie

Het uitstapje is inclusief boottocht, koffie aanvang boottocht, rondleiding door de druivenserres. Daarnaast krijgt u een lunch: twee goed belegde broodjes, melk of jus d’orange, marsreep of gevulde koek. De boottocht is van 11.00 uur tot 14.00 uur en kost € 39,50 p.p. Inschrijven bij De Hollandse Vloot via info@dehollandsevloot.nl.

Vaardata: vrijdag 26 mei, 16 juni, 25 augustus en 22 september 2017. 

Datum

vr 25 aug 11:00