Bootje varen, druifjes eten vanuit Maasland

donderdag 16 augustus 2018, 12:15

Bootje varen en druifjes eten kan op 16, 23 en 30 augustus 2018. Varen door een uniek veenweidegebied met weilanden, kreken en sloten!

Bootje varen, druifjes eten vanuit Maassluis

Het uitstapje start om 12.15 uur in Maasland waar u aan boord gaat bij Warbout Rondvaarten en wordt verwelkomt met een lekker bakkie koffie of thee. Langs een deel van de prachtige historische trekvaartroute (waar van alles over wordt verteld) door Delflands wateren en sloten vaart u richting de Zweth waar de schipper aanmeert bij Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst en begint een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder. Ná het bijzondere druivenverhaal is het tijd om weer in te schepen en aan boord te genieten van sappige, zoete druiven, de schitterende natuur en de groene polders van Midden-Delfland.

Meer informatie

Bootje varen Maassluis is op donderdag 16, 23 en 30 augustus 2018. We starten bij Oude Veiling nr. 1 Maasland. Terugkomst is om 17.30 uur.

De prijs van de vaart is € 32,50 per persoon. Dit is inclusief koffie aan boord en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Het schip is voorzien van een geluidsinstallatie en een schipper/gids. Voor mindervaliden rijdt de ‘Druiven-Express’ heen en weer naar de druivenkwekerij (max. 5 personen per rit). Daarnaast zijn er ook twee rolstoelen beschikbaar.

Inschrijven

Inschrijven kan via Warbout Rondvaarten 010-5924494. Bent u met een grotere groep? Dit uitstapje is het gehele seizoen te boeken.

Datum

do 16 aug 12:15