Botenverhuur

Vaar door de prachtige Westlandse wateren met een (fluister)boten, sloep of een kano met de botenverhuur van Booma Recreatie.

Booma Recreatie

In het mooie pittoreske Poeldijk bevindt zich Booma Recreatie. Eigenaar Peter is dol op varen en vindt dat Westland over water goed verkend kan worden: "Westland leent zich door de aanwezigheid van mooie vaarwegen daar erg goed voor." Daarom heeft hij besloten boten te verhuren. 

Botenverhuur

Booma Recreatie verhuurt fluisterboten, sloepen, vletten en kano's. Voor de fluisterboten en de motorboten is geen vaarbewijs nodig, want ze zijn zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien heeft Peter een aantal mooie routes die gevaren kunnen worden klaarliggen. De prijzen liegen er niet om, want vanaf €15,- per uur huur je al een bootje. Voor grotere groepen (tot 25 personen) kan er gevaren worden met een originele Westlandse schuit, dit vanaf €40,- per uur. 

Kanoën

Het Westland kent ook vele mooie kanoroutes, daarom kun je bij Booma Recreatie ook kano's huren. Dit vanaf €6,- per uur. 

Overstappunt

Booma Recreatie is meer dan alleen een verhuurbedrijf. Er is een terras aan het water en een parkeerterrein voor auto’s. Dit alles maakt het mogelijk om te fungeren als overstappunt. Overstappen van de auto naar wandelen, fietsen en varen. 

Waar kan ik dit doen?