Brasserie Mirell: sandwich kip!

Bij Brasserie Mirell, in het sfeervolle centrum van Naaldwijk, start je je dag goed met een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch tussendoor of een smaakvol diner.

Brasserie Mirell

Brasserie Mirell ligt gelegen in het centrum van Naaldwijk. Waan je in Franse sferen met het 'Frans Ontbijt' of word luxe wakker met 'Een Goede Morgen'. Een uitgebreid ontbijt met luxe broodvariaties, ei, spek, kaas, boerenham, jam, koffie of thee en versgeperste jus d'orange. 

Tijdens de lunch geniet je hier van verschillende rijkelijk belegde broodjes. Een van de specialiteiten van het huis is wel de 'De Sandwich Kip'! Het proberen waard. 

De kippengrill

Naast ontbijt en lunch, kun je hier natuurlijk overheerlijk dineren. Diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten vullen de menukaart. Zo is er een echte kippengrill met heerlijke verse sappige kip. Of trap af met een uitgebreide proeverij om te delen, gevolgd door een smakelijke gegrilde zalmfilet met mosterd-dillesaus. En sluit je diner af met één van de verrukkelijke desserts.

Beste terras van de regio

En als het zonnetje schijnt is het genieten op het gezellige terras. In 2016 is het terras van Brasserie Mirell uitgeroepen tot beste terras van de regio (volgens het Algemeen Dagblad). Laat je verrassen bij Mirell!

Waar kan ik dit doen?