Breien en haken in de Pluktuin

donderdag 7 juni 2018, 10:00

"Brei je blij" tijdens de aanwezigheid van Helga in de Pluktuin. Neem je haak of breiwerk mee en schuif aan! Helga beantwoordt je vragen en geeft je de juiste tips.

Breien in de Pluktuin

Donderdag en vrijdag 7 en 8 juni van 10.00 tot 16.30 uur is Helga v.d. Schoor in de Pluktuin te gast. Helga is bekend als zeer creatief persoon, boetseren, breien en haken. Ze heeft haar eigen workshopgroep boetseren “Klei je blij” waar een aantal dames iedere week mooie verbeeldingen maken van keramiek. Vervolgens worden deze objecten geglazuurd en eventueel voorzien van een gedicht! Vorig jaar was Helga een maand in winkelcentrum de Tuinen te bezoeken met haar popupstore. 

In juni is Helga twee dagen te gast in de Pluktuin. Hier heeft ze haar eigen popup tafel. Met verkoop van diverse gehaakte en gebreide items. Maar het is niet alleen de tafel, Helga zal deze dagen ook zelf in de Pluktuin aanwezig zijn met haar haakwerk. Dus neem ook je haak of breiwerk mee en schuif aan! Heb je vragen, kom je ergens niet uit, vind je het lastig om het patroon te lezen? Helga beantwoordt je vragen en geeft je de juiste tips!

De Pluktuin

Natuurlijk kan je dan ook de seizoen tuinen van Pluktuin bezoeken die in deze maand voornamelijk blauw / roze getint zal zijn. Hier kun je heerlijk buiten breien of haken onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkers. Je kunt ook een kijkje nemen in de winkel van het Natuur Atelier en de expositie van Sari Valstar bewonderen. Toegang gratis.

 • De Pluktuin

  Kleine Achterweg 28 
  2671 LT Naaldwijk
  Tel: 0174-627198
  Mobiel: 06 42321321
  info@depluktuin.nl
  www.depluktuin.nl

  Openingstijden:
  Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en elke eerste zaterdag van de maand. Maandag, dinsdag, woensdag en de overige zaterdagen op afspraak.

   

Datum

do 7 jun 10:00